SERVICENOW

2020

Commercial design

Petah Tikva, Israel 

1800 Sqm

By Shirli Zamir 

Design Studio

Peled Studios - Service Now_-30-HDR copy
Peled Studios - Service Now_-7-HDR copy.
Peled Studios - Service Now_-2-HDR copy.
Peled Studios - Service Now_-30-HDR copy
Peled Studios - Service Now_-48 copy
Peled Studios - Service Now_-78-HDR copy
Peled Studios - Service Now_-146-HDR (1)
Peled Studios - Service Now_-31-HDR copy
Peled Studios - Service Now_-54-HDR copy
Peled-Studios---Service-Now_-121-HDR
Peled Studios - Service Now_-143-HDR cop
Peled Studios - Service Now_-138-HDR cop
Peled Studios - Service Now_-264-HDR cop
Peled Studios - Service Now_-164-HDR
Peled Studios - Service Now_-299-HDR cop
Peled-Studios---Service-Now-Part-2_-173-
Peled-Studios---Service-Now-Part-2_-167-
Peled-Studios---Service-Now-Part-2_-48-H
Peled-Studios---Service-Now-Part-2_-96-H
Peled-Studios---Service-Now-Part-2_-60-H
Peled-Studios---Service-Now-Part-2_-110-
Peled-Studios---Service-Now-Part-2_-17-H
Peled-Studios---Service-Now-Part-2_-20-H
Peled Studios - Service Now_-338-HDR cop
Peled Studios - Service Now_-384-HDR cop
Peled Studios - Service Now_-361-HDR cop

"Using by Re-Using"

The initial concept of the project was born from the research of what is Israeli "Locality". Taking into consideration that the company shifted from sitting in cubicles to sitting in a semi open-space, this created the perfect basis to the concept. We researched the term "neighbourhood" in terms of space, and in terms of the local population. We asked questions such as "what is eating in a neighbourhood?" "what is it like working in a neighbourhood?" "what is it like socialising in a neighbourhood?" and etc.  in addition, the client gave us a brief which spoke the love and appreciation for recycled, re-used, local materials.

The answers to these questions and requests were the first blossoms to the initial plan layout, design concept, materials and colours, and even the fine details of the graphic language, carpentry and furniture.

 

The design language was born from a basic sketch of an almost tribal looking partition, with a thin border and a diagonal crossing. This produced the formative design coming to life in the reception pattern, the open phone booth, and the neighbourhood partitions.

Design team : Shirli Zamir, Ayelet Goren.

Photography: Yoav Peled - Peled Studio

design with love by Lidor Perez www.lidorperez.com

©2017 BY SHIRLI ZAMIR DESIGN STUDIO

47 Kohvan St. Hod Hasharon, Israel | + (972) 52-2398010 | studio@shirlizamir.com |

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon
Shirli Zamir design studio